Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@12:17:04 GMT

تجمع اعتراض انتخاباتی در ننگرهارهدف حمله قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۰۱۷۹۷

تجمع اعتراض انتخاباتی در ننگرهارهدف حمله قرار گرفت

کابل - ایرنا - سخنگوی استاندار ننگرهار افغانستان اعلام کرد که پیش از ظهر شنبه یک مهاجم انتحاری خود را در نزدیک تجمع معترضان که در مقابل دفتر کمیسیون انتخابات در شهر جلال آباد مرکز این استان تحصن کرده بودند، منفجر کرد که سبب کشته و زخمی شدن غیرنظامیان شد.

به گزارش ایرنا، «عطاالله خوگیانی» به رسانه محلی گفته است که انفجار شهر «جلال آباد» با توجه به محل وقوع و وضعیت محل و حضو مردم به طور قطع تلفات جانی و خسارت مالی دارد ولی هنوز میزان آن گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخی شاهدان عینی به خبرنگاران از کشته شدن سه تن و زخمی شدن 4 تن دیگر خبر داده اند اما هنوز هیچ آمار رسمی از سوی مراجع ذیربط در مورد حادثه دیدگان منتشر نشده و تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخابات افغانستان نام 35 تن از نامزدان انتخابات مجلس را از فهرست نهایی نامزدها حذف کرد و در پی آن هواداران آنها از دو هفته قبل به این سو در اعتراض به این اقدام در استان های مختلف مقابل دفاتر کمیسیون انتخابات تحصن کردند و قرار بود از امروز چادر این تحصن ها جمع آوری شود و راه دسترسی به دفاتر کمیسیون باز شود که در کابل این اتفاق افتاد.
در روز نخست که معترضین به رد صلاحیت نامزدها در شهر کابل مقابل دفتر کمیسیون انتخابات در منطقه پلچرخی در شرق این شهر تجمع کردند نیز یک مهاجم پیش از رسیدن در میان معترضین توسط پلیس شناسایی شد و انفجار او سبب کشته شدن یک پلیس شد.
آساق*291*1104**1337

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي انفجار ننگرهار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!

در حالی روز جمعه مرحله دوم انتخابات مجلس شورای‌اسلامی برگزار می‌شود که فضای کشور نه در بعد سیاسی و نه از جنبه اجتماعی تناسبی با انتخابات ندارد؛ حتی در حوزه‌هایی که به‌طور سنتی تحرکات انتخاباتی و تبلیغات بیشتری انجام می‌شد، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم چندان محلی از اعراب ندارد.

بنا به گزارش سایت الف، این سکون سیاسی حتی در سطح تهران هم خودنمایی کرده و نسبت به ادوار مشابهی که انتخابات پارلمانی به دور دوم کشیده می‌شد، پایتخت رنگ انتخاباتی به‌خود نگرفته.

مقایسه مرحله دوم انتخابات مجلس هشتم با دوره کنونی، گواهی است بر این امر. هر چند که برخی دگرگونی در شکل تبلیغات، تحولات تکنولوژیکی و ارتباطی را دلیل بر بیگانگی محیط شهری با انتخابات ذکر کنند اما در رسانه‌های آنلاین، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هم آن‌چنان نشان چندانی از انتخابات یافت نمی‌شود.

اینکه انتخابات از سال ۹۸ با کاهش مشارکت مواجه شده مسئله‌ای قابل انکار نیست که واکاوی و ریشه‌یابی این امر فرصتی مجزا را می‌طلبد اما دلایل فضای سرد سیاسی موجود صرفاً به دلسردی جامعه از شرایط کنونی و تنگناها و حتی ناکارآمدی نهادهای سیاسی بازنمی‌گردد بلکه بخش قابل‌توجه آن به‌دلیل کنش‌ورزی غلط سیاسیونی است که بدون استنباط مقتضیات این عرصه خود را واجد پوشیدن ردای سیاست قلمداد می‌کنند.

انتخابات، امری یک‌سویه و منوط به مردم نیست بلکه واکنشی است از سوی آنان به شکل و کیفیت سیاست‌ورزی فعالین این عرصه. آن نامزدی که خود را شایسته وکالت ملت و نشستن بر کرسی نمایندگی می‌داند باید توانایی اثبات خود نزد مردم و ایجاد تصوری مبنی بر کارآمدی‌اش را داشته باشد اما گویا در حال حاضر نیازی به این امر نیست.

بسیاری از کاندیداها در سطح کشوری نه واجد راهبرد مشخصی برای نقش‌آفرینی در مجلس هستند و نه دارای نگرش و چهارچوب فکری روشنی برای فعالیت سیاسی.

بسیاری با نزدیک‌شدن به لیست‌های انتخاباتی در پی رسیدن به کرسی بهارستان بوده و همین امر، سطح کنش سیاسی را تنزل داده است. قاطبه کسانی که تصمیم به شرکت در انتخابات دارند و حتی آنانی که مردد بوده و در صورت پاسخ به ابهامات خود آمده شرکت در انتخابات‌اند، از نوع نگرش کاندیداها اطلاع نداشته و حتی اندک تلاشی هم از سوی داوطلبان برای شناساندن خود به مردم انجام نمی‌شود و گویی یک بی‌نیازی خاصی از سوی نامزدها به ارتباط‌گرفتن با جامعه مشاهده می‌شود که همین مسئله یکی از عواملی است که فضای سیاسی را با سکون و سردی مواجه کرده.

دیگر خبرها

  • مردم با حضور حداکثری در انتخابات دشمنان را مایوس خواهند کرد
  • ببینید | حمله مسلحانه در پاکستان ۷ کشته برجای گذاشت
  • داعش مسئولیت انفجار بدخشان را پذیرفت
  • برخورد با تخلفات انتخاباتی استان تهران به موقع و پیشگیرانه است
  • ماهی‌گیری انتخاباتی بایدن از بحران غزه
  • روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!
  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • حمله پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین+ فیلم
  • برخورد پلیس آلمان با تجمع حامیان فلسطین
  • چاقوکشی در بیمارستانی در چین/ ۲۳ نفر کشته و زخمی شدند!